terça-feira, 11 de março de 2008

Medula óssea - necessito ajuda para transplante-URGENTE‏


AJUDEM-ME
Reencaminhem ao maior numero de pessoas.. eu por ti faria o
mesmo!
Eu sou a Andreia, tenho 22 anos, sou Educadora de Infância recém
formada e moro em Lisboa. Até há pouco tempo a minha vida decorria
normalmente e feliz até que me foi detectada Leucemia do tipo
Mieloide Crónica. Poderei ficar totalmente curada se receber uma
transplantação de medula óssea. Constatamos que tanto os meus pais
como irmã não são compatíveis para o efeito, e... como tal procuro um
dador.
Todos os esclarecimentos podem ser obtidos no site do CEDACE -
CENTRO DE HISTOCOMPATIBILIDADE DO SUL
http://www.chsul.pt[1/
].
O meu nome é Andreia Margarida Morais e Mota.
Poderá contactar-nos através do 966886302 ou
motaandreia@hotmail.com[2
].
O possível dador não correrá qq risco. Ficar-lhe-ei eternamente grata
se me puder ajudar! Caso não seja possível, agradeço na mesma a
sua atenção e desejo-lhe toda a felicidade que eu gostaria de ter.
Um beijinho Andreia
Por Favor, Não ignorem a minha mensagem.
Ler e reencaminhar não custa nada e pode ajudar-me.
Obrigada.


Ao pesquisar pela rede encontrei este mesmo mail num blog. Contudo, a data do post é de "Thursday, July 15, 2004"! Enviei um e-mail para o referido endereço e espero resposta. Se não obtiver irei entrar em contacto por telefone! Até lá este mail ficará com o a marca de "SEM Credibilidade". Creio que fazerem passar mensagens destas é de extremo mau tom! Se um dia for verdade ninguém irá acreditar.
UpGrade:
Bem, ninguém me respondeu ao mail e o número de telefone (tal como a Dreama já pervia)não está associado a nenhum cartão de telemóvel em Portugal. Pedia às pessoas que escrevem estes mails que, por favor, cresçam. É graças a essas pessoas que este blog existe, assim, quando este blog deixar de ser actualizado é sinal que vivemos num mundo bastante melhor.

69 comentários:

Menina Ochoa disse...

Por acaso tenho uma amiga que uma vez tentou ligar (não sei se era o mesmo e-mail ou um parecido) e o número não existia!
E também me faz lembrar o mail dos labradores que estão para ser dados se não são abatidos, um amigo meu ligou e nada!

Anónimo disse...

olá,eu recebi esta mensagem por e-mail em 2005 e decidi mandar um de resposta a fazer umas perguntas e a encorajar a Andreia.Ela respondeu logo, era muito simpatica e pareceu-me estar com esperanças. algum tempo depois (para ser sincera, muito tempo depois principalmente para uma pessoa com este tipo de doença e da idade dela!)ela já não respondeu!mas acho que fez esta mensagem dela deve ter chegado a muita gente e que se devem ter inscrito como dadores de medula, nunca se sabe quando é que vamos ser nós a precisar!!
A Andreia existia,foi seguida no hospital santa maria!!e como ela há mtas pessoas q esse transplante lhe salvaria a vida!! Se ligares agradecia q depois relatasses o q os familiares disseram (se esse nº er o dela receio que já não estaja a funcionar)

ana disse...

Este pedido teve toda a credibilidade! A Andreia existe, fez um transplante e tanto quanto sei ficou bem. Contactei com ela na época e por ela e por outras pessoas como ela fiz-me dadora!
Já lá vão uns anos... quatro ou cinco não sei precisar. Espaço de tempo em que as pessoas naturalmente podem mudar de número de telefone ou de e-mail... Eu fi-lo vezes sem conta por motivos vários!
O apelo continua a circular e não sendo grave (há sempre pessoas a precisarem), está desactualizado.

j.lip's disse...

Sem dúvida que é importante as pessoas serem dadoras de medula! Infelizmente existem centenas de mails destes em circulação que são falsos.
Este, como já duas pessoas afirmam, parece que em tempos já teve credibilidade!

Anónimo disse...

Hola, sóc el Sr. Larry Reed, un prestador privat de préstecs que atorga préstecs d'oportunitat de temps de vida. Necessita un préstec urgent per pagar els seus deutes o necessita un préstec per millorar el seu negoci? Vostè ha estat rebutjat pels bancs i altres institucions financeres? Necessita un préstec de consolidació o hipoteca? a la recerca de més, perquè estem aquí per fer que tots els seus problemes financers una cosa del passat. Prestem fons per a persones que necessiten assistència financera, que tenen un mal crèdit o que necessiten diners per pagar les factures, per invertir en negocis a un ritme del 2%. Vull utilitzar aquest mitjà per informar-lo que oferim una assistència fiable i beneficiari i estarem disposats a oferir-li un préstec. Llavors poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per correu electrònic a: larryreedinvestment@gmail.com

Unknown disse...

Hola,
Això és per informar el públic en general que la senyora Anita Jones, un prestador privat de préstecs té obrir una oportunitat econòmica per a tots els necessitats de qualsevol ajuda financera. Donem préstec a tipus d'interès del 2% als individus, les empreses i les empreses sota un termes i condicions clares i comprensibles. poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per e-mail a: (anitajones154@gmail.com)

Anónimo disse...

Bon dia,

  Som un Govern de confiança legítima registrat prestador de diners. Som una empresa que ofereix ajuda financera. Ens presten fons a les persones que necessiten assistència financera, que tenen un mal historial de crèdit o en necessitat de diners per pagar les factures, per invertir en el negoci. Vull utilitzar aquest mitjà per informar-li que prestem assistència fiable beneficiari com jo estarem encantats d'oferir-li un préstec en el 2%, així que no dubteu a demanar un préstec, perquè li oferirem amb el millor del nostre servei.

Els serveis prestats inclouen *
refinançar *
Millores per a la llar*
Préstec d'Inversió *
Préstecs d'Autos *
La consolidació de deute *
Línia de crèdit *
Segona Hipoteca *
Préstecs de negocis *
Préstecs personals *
Els préstecs internacionals.
 
DEUTORS D'INFORMACIÓ:
 
Nom complet:
gènere:
Estat civil:
Adreça:
Postal / Ciutat:
país:
Data de naixement :
finançament:
quantitat requerida:
Durada del préstec:
Salari / ingressos anuals:
ocupació:
El propòsit del préstec:
telèfon:
Fax:
 

Lema: Proporcionem als nostres clients amb un programa de crèdit i garantia segura rebrà.

Salutacions cordials.

Daniel / MD /

Contactes de correu electrònic: Danielwallsloancompany@gmail.com

Service Offered disse...

Attention.

Do you need Urgent loan? We give out loan to interested individuals who are seeking loan with good faith and with the interest rate of 3%. Are you seriously in need of an urgent loan? then you are at the right place. We give out business loan, personal loan, Xmas loan, and so on. Contact us for your loan request to meet your demand and set out from financial problem. contact us today via email: harley_credit@yahoo.com

Thanks as we await your response.
Harley Davidson Loan.

Unknown disse...

FINAL DEL PERÍODE oferta de préstec .. FINAL DEL PERÍODE oferta de préstec ..
Sóc sunshine Owen, un prestador de préstec, li prest diners a individus o empreses que volen establir un negoci rendible, que és el període de vells deutes i volen pagar. Proporcionem tots els tipus de préstecs que mai es pot imaginar, hem d'ambdós préstecs privats i governamentals, amb taxes d'interès de préstec de 2%.
Poseu-vos en contacte amb nosaltres ara amb la nostra adreça de correu electrònic en calent: (Sunshineloancompany@gmail.com) La seva felicitat és la nostra preocupació.


Informació Prestatari:
Nom complet: _______________
País: __________________
Sexe: ______________________
Edat: ______________________
Suma del préstec necessari: _______
Durada del préstec: ____________
Els préstecs d'interès: _____________
Número de telèfon: ________

(SUNSHINELOANCOMPANY)
Sunshineloancompany@gmail.com

Eric financee disse...

Você está procurando um empréstimo de negócio? Empréstimo pessoal, empréstimo de estudante, empréstimo de estudante, empréstimo de estudante, empréstimo de consolidação de débito, empréstimos quirográficos, capital de risco, etc. se sim Contacte-nos hoje em: (ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) você também pode chamar +1 936-681-9131 ou texto para mais e obter seu empréstimo hoje.

Elena Nino disse...

Els sol·licitants de préstecs estimats

Vostè en qualsevol dificultat financera? Vols iniciar el seu propi negoci? Aquesta companyia de préstecs es va establir organitzacions de drets humans a tot el món amb l'únic propòsit d'ajudar els pobres i les persones amb dificultats financeres de la vida. Si voleu demanar un préstec, tornar a nosaltres amb el formulari de correu electrònic: elenanino0007@gmail.com

Nom:
La suma del préstec requerit:
Durada del préstec:
Número de mòbil:

Gràcies i que Déu els beneeixi
CONFIANÇA
Elena

Unknown disse...

Necessites un préstec real? Alguna vegada ha estat denegat per organitzacions financeres, bancs i altres empreses financeres? Si és així, no us preocupeu perquè GREG ANDERSON Loan Firm, som una empresa de finançament amb experiència que ofereix préstecs corporatius, entitats comercials i el públic en general amb un tipus d'interès del 2%. Tenim accés a una col·lecció de diners en efectiu per donar a les empreses i aquelles que tenen previst iniciar un negoci per més petit que sigui. El benestar i la comoditat dels nostres clients és la nostra principal prioritat, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d'atenció al client

Ompliu el formulari següent:
FECHA DEL SOLICITANT:
1. Nom
2. país
3. Adreça
4. Gènere
5. Treball
6. Has aplicat abans?
7. Ingressos mensuals
8. Nombre de préstecs requerits
9. Durada del préstec
10. Religió
11. On has sentit parlar de nosaltres?
12. Si t'has negat a donar un motiu ... Envieu-nos un correu electrònic a través de: greglaonfirm2017@Gmail.com
whatsapp número: +1 (409) 313-8232 ... O visiteu la nostra pàgina web: www.gregloanfirm.blogspot.com


LA TEVA CONFORT ES LA NOSTRA PRIORITAT,
RESPECTE,
GREG

Anónimo disse...

RAYMOND MILLION | Hello, Are you looking for a legitimate and trusted Finance / Lender? Do you need a loan? Do you need urgent financial help? Do you need an urgent loan to pay your debts or do you need a loan to improve your business capital? We offer all types of loans at a 2% interest rate to individuals, and companies with clear and understandable terms and conditions. We deliver loans of any amount to any destination so contact us today to get an instant loan today. Send us an email to: (raymondmillionloanfirm@gmail.com)

Unknown disse...

Hola

Necessiteu un préstec urgent per resoldre les vostres necessitats financeres? Oferim préstecs que oscil·len entre 2.000 i 50.000.000,00, que són fiables, poderosos, ràpids i dinàmics, sense verificació de crèdit i que ofereixen préstecs estrangers garantits al 100% durant el període d'aquesta transferència.

    També vam emetre un préstec de tota la moneda amb un tipus d'interès del 3% per a tots els préstecs ... Si ets inter
Es recomana tornar a través d'aquest correu electrònic.


Si us plau, torneu-nos, si us interessa, a través de trustfirm2010@gmail.com



Salutacions,

Senyor Andy Cole

trustfirm2010@gmail.com

vision Asset Finance disse...

Hola,

Està experimentant dificultats financeres o necessita crèdit urgent per finançar les seves necessitats empresarials / personals? Alliant Credit Union és la resposta.
Som una empresa financera amb seu a Estats Units amb un proveïdor certificat i legítim, internacionalment aprovat. Oferim préstecs a empreses, empreses i particulars amb un tipus d'interès favorable del 3%. Pot ser un préstec a curt o llarg termini, o fins i tot si té un mal crèdit, processarem el préstec tan aviat com rebem la vostra sol·licitud. Som una institució financera independent. Hem construït una excel·lent reputació al llarg dels anys oferint diferents tipus de préstecs a milers de clients. Les persones interessades ens haurien de posar en contacte amb nosaltres ara:
 
info@alliantcreditunion.co.uk

Unknown disse...

Necessites un préstec empresarial o personal?
La nostra empresa és una empresa legítima.
Donem a particulars i empreses un tipus d'interès del 2%.
Assegureu-vos que estem aquí per ajudar-vos a les vostres necessitats.
Per obtenir més informació, correu electrònic de contacte: roselineclintonloancompany@gmail.com

Unknown disse...

Necessites un préstec empresarial o personal?
La nostra empresa és una empresa legítima.
Donem a particulars i empreses un tipus d'interès del 2%.
Assegureu-vos que estem aquí per ajudar-vos a les vostres necessitats.
Per obtenir més informació, correu electrònic de contacte: roselineclintonloancompany@gmail.com

Unknown disse...

Necessites un préstec empresarial o personal?
La nostra empresa és una empresa legítima.
Donem a particulars i empreses un tipus d'interès del 2%.
Assegureu-vos que estem aquí per ajudar-vos a les vostres necessitats.
Per obtenir més informació, correu electrònic de contacte: roselineclintonloancompany@gmail.com

FRED LARRY LOAN FIRM disse...

Obteniu el vostre préstec ara dins de 48 hores

Bon dia

Voleu ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o si teniu alguna dificultat financera, la vostra ajuda ve ara, heu perdut el son intentant obtenir un préstec, no deixeu que els vostres somnis es mori, contacteu amb el Sr. Fred Larry, per un préstec ràpid i fiable.

Oferim aquest tipus de préstec a continuació:

1 Préstec de l'empresa
2. Préstec empresarial
3. Préstec de l'apartament
4. Préstec automàtic
5. Préstec de cotxe, etc.

oferim préstecs a clients seriosos i honestos que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres al tipus d'interès del 3%, des de 100.000,00 euros fins a 500.000.000.000.00.

Contacta'ns ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredlarryloanfirm@gmail.com) o (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

Número de Whatsap: +2347061892843
Skype: fredlarry12

Signat
Gerent
Fred Larry

Elena Nino disse...

Benvolguts sol·licitants de préstec

Tens alguna dificultat financera? Voleu començar el vostre negoci? Aquesta societat de préstecs va ser organitzacions de drets humans establertes arreu del món amb l'únic objectiu d'ajudar els pobres i les persones amb dificultats financeres de la vida. Si voleu sol·licitar un préstec, consulteu-nos amb els detalls a continuació del correu electrònic: elenanino0007@gmail.com

Nom:
Import del préstec necessari:
Durada del préstec:
Número de mòbil:

Gràcies i Déu beneeixi
CONFIANÇA
Elena

Unknown disse...

Hola
Es tracta d'informar al públic en general que L'organització cristiana catòlica cristiana ha obert una oportunitat financera per ajudar les persones en necessitats d'ajuda, com l'assistència financera. Per tant, si està passant per dificultats financeres o si teniu algun problema financer, necessiteu fons per iniciar el vostre propi negoci o heu de pagar les vostres factures, amb una durada de curt i llarg termini que trieu amb una taxa d'interès baixa a 2% anual per a particulars i empreses. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per correu electrònic: (romancatholic19@gmail.com) La Bíblia diu (Lluc 11:10) Per a tots els que demanen rebre; el que cerca troba; i a qui copeja, s'obrirà la porta. Així que no us perdeu l'oportunitat perquè Jesús és el mateix ahir, avui i per sempre. Si us plau, això és per seriosos i Déu tem que la gent rebi les nostres sinceres salutacions de l'organització cristiana catòlica cristiana, contacteu avui mitjançant aquest correu electrònic: (romancatholic19@gmail.com)

Entertainment Wahala disse...

hallo,

Is jy op soek na finansiële vryheid? Is jy in skuld, het jy 'n lening nodig om 'n nuwe besigheid te begin? Of val jy finansieel in, val 'n lening nodig om 'n motor of huis te koop? Het jy jou bank te eniger tyd verwerp? Wil jy jou finansiële situasie verbeter? Het u 'n lening nodig wat u rekeninge betaal? As u nie verder kyk nie, verwelkom ons u die geleentheid om alle vorme van lenings teen 'n baie bekostigbare prys te kry. 2% rentekoerse vir ander Vir meer inligting, kontak ons per e-pos by: (natwestloancompany432@gmail.com)

Het u 'n kommersiële lening nodig?
Het u 'n persoonlike lening nodig?
Wil jy 'n motor koop?
Wil jy herfinansier?
Het u 'n verbandlening nodig?

Het u groot kapitaal nodig om u besigheidsvoorstel of uitbreiding te begin? Het jy hoop verloor en glo dat daar geen uitweg is nie en jou finansiële laste nog steeds voortduur?

Kontak ons per e-pos: (natwestloancompany432@gmail.com)

Die uwe,

Anónimo disse...

Mi nombre es Irene Kovács de Croacia. Me puse en contacto con la Sra. Susan James Financial Help Company por un préstamo comercial de € 50,000.00. Luego me informaron sobre el paso para aprobar el monto del préstamo solicitado, después de volver a arriesgarme porque estaba desesperado. de establecer una empresa para mi mayor sorpresa, el monto del préstamo fue acreditado a mi cuenta bancaria dentro de 2 horas sin ningún estrés de obtener mi préstamo. ¡Estaba sorprendido porque fui la primera víctima de una estafa! Si está interesado en obtener un préstamo y se encuentra en cualquier país, le aconsejo que se comunique con la Sra. Susan James por correo electrónico:susanjamesloanfirml07@gmail.com o susanjamesloanfirml07@outlook.com o vía-sitio web:https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer o Whats-app su número:+1(587)206-1157

Unknown disse...

Bon dia
Necessiteu un préstec urgent per resoldre les vostres necessitats financeres, oferiu préstecs que oscil·lin entre $ 5,000.00 i $ 10,000,000.00 Max, que siguem fiables, eficients, ràpids i dinàmics, amb un préstec garantit al 100% (euros, lliures i dòlars), etc. el tipus d'interès aplicable a tots els préstecs és (3%), si us interessa tornar-nos a través de Serveis (infosunloanservice24@gmail.com) NÚMERO DE CONTACTE D'APLICACIÓ DE LA APLICACIÓ +918553623485

Oferim qualsevol tipus de préstec
* Préstec de cotxe
* Préstec domiciliari
* Préstec d'hipoteca
* Préstec d'inversió
* Préstec comercial
* Préstec de construcció
* Préstec de consolidació de deutes
* Préstec empresarial [segur i no segur]
* Préstec personal [segur i no segur]
* Préstec Estudiantil i molts més.
Sol·liciteu ara i obtingui aquest somni que sempre vulgueu per a vosaltres mateixos.

    MILLOR RESPECTE
  PRÉSTEC DE ROBERT MAO
empresa de serveis de préstec info-sun
SKYPE :: ROBERT MAO
CONTACTE EMAIL (infosunloanservice24@gmail.com)
NÚMER DE CONTACTE SOBRE LA APLICACIÓ DE L'APLICACIÓ +918553623485

kelvinloan disse...

OFERTA DE PRÉSTEC URGENT, APLICAR A HOY SI NECESSITA UN PRÉSTEC URGENT DE CAP TIPUS.
                  (kelvinloans86@gmail.com)

  Us donem la benvinguda a aquesta empresa d'aquesta empresa. Donem préstec personal
i els préstecs comercials només per un tipus d'interès del 2%, oferim préstecs
$ 4,000 dòlars a $ 5,000,000 dòlars,
  Si necessiteu un préstec per a la seva empresa o per pagar els seus deutes, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per processar el vostre formulari de préstec d'aplicació

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE PRÉSTEC ompli i torneu ara.

1. Nom complet: _________________
2. Número de telèfon: __________________
3. País: ___________________
4. Sexe: _____________________
5. Ocupació: _______________________
6. Ingressos mensuals: ______________
7. Import del préstec necessari: ___________
8. Durada: __________________
9. Edat: _______________________

Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina amb el correu electrònic a continuació Correu electrònic: kelvinloans86@gmail.com
WhatsApp: +2348130283464

Salutacions,
Préstecs de Kelvin.

Adrian Bayford disse...

Hola

Necessites un préstec? Oferim préstecs i serveis financers de tot tipus. Els nostres préstecs són llargs i curts, amb taxes d'interès favorables. Oferim préstecs amb un 2% de tipus d'interès, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació a través de (adribay0008@gmail.com)

Mrs Queence disse...

Heu estat buscant un préstec per iniciar un nou negoci o pagar deutes?
Aquí teniu la possibilitat que us hagueu estat esperant des de la nostra oferta
la companyia de préstec Loretta loan company LTD (correu electrònic; Queenceloan@gmail.com) Capítol de l'estat unificat!

TIPUS D'OFERTA D'ASSISTÈNCIA FINANCERA PER L'EMPRESA:

1. PRÉSTEC PERSONAL
2. PRÉSTEC DE NEGOCI
3. PRÉSTEC DEL CONTRACTE
4. PRÉSTEC D'INVERSIÓ
5. PRÉSTEC DE PROPIETAT
6. PRÉSTECS DE DINERS
7. PRÉSTECS ESCOLARIS I ETC

Per a curt i llarg termini amb interessos del 2%.
Si esteu interessats, connecteu-vos el més aviat possible i obteniu
El préstec que busca en un termini de 72 hores. Correu electrònic;
Queenceloan@gmail.com

NORTION LOAN CONSULTANT disse...

Bon Nadal

  Necessiteu un préstec urgent? Posi's en contacte amb NORTION LOAN CONSULTANT ara, per un préstec al 2,5%. És una transacció de préstec fàcil, ràpida i segura.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

CORREU ELECTRÒNIC: nortionloanconsultant@gmail.com

TELÈFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

Una transacció de préstec que podeu confiar.

NORTION LOAN CONSULTANT disse...

Bon Nadal

  Necessiteu un préstec urgent? Posi's en contacte amb NORTION LOAN CONSULTANT ara, per un préstec al 2,5%. És una transacció de préstec fàcil, ràpida i segura.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

CORREU ELECTRÒNIC: nortionloanconsultant@gmail.com

TELÈFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

Una transacció de préstec que podeu confiar.

Anónimo disse...

Hola

Necessites un préstec? Oferim préstecs i serveis financers de tot tipus. Els nostres préstecs són llargs i curts, amb taxes d'interès favorables. Oferim préstecs amb un 2% de tipus d'interès, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació a través de (adribay0008@gmail.com)

Esteem lenders disse...

Hola,

Ets empresari / dona? Està vostè en qualsevol embolic econòmic o vostè
necessiteu fons per iniciar el vostre negoci? o pagar les factures o bé
Comença un bon negoci? Té una puntuació creditícia baixa i té
dificultat per obtenir préstecs de capital circulant procedents de locals o d'altres
institucions financeres i bancs? Tot el que has de fer és posar-te en contacte amb el
gestió a través del meu correu electrònic: esteemloancompany@gmail.com

WhatsApp: +393510786648

Elena Nino disse...

Benvolguts buscadors de préstecs

Tens dificultats financeres? Voleu iniciar el vostre propi negoci? Aquesta empresa de préstecs es va constituir en organitzacions de drets humans a tot el món amb l’únic propòsit d’ajudar els pobres i les persones amb dificultats financeres. Si voleu sol·licitar un préstec, contacteu-nos amb els detalls a continuació per correu electrònic: elenanino0007@gmail.com

Nom:
Import del préstec necessari:
Durada del préstec:
Número de mòbil:

Gràcies i Déu beneeixi
CONFIANÇA
Elena

Elizabeth Walter disse...

esteu buscant un préstec amb un preu assequible i accessible, us oferim una oferta de negocis, un préstec per contracte, un servei de pagament, un compte, un negoci, una empresa, un estudiant, etc, amb una taxa d'interès del 3% a la persona interessada a través de www.Elizabethloan00@gmail.com obtindràs el teu home.

Melissa Nico disse...

Hola a tots, espero que tots estiguin bé ??? Els meus noms són la senyora Melissa Nicholas, he vingut de Kansas, fa uns mesos he estat aspirada a una mala situació financera i necessitava un préstec urgent per pagar els meus comptes i recuperar-me els peus financers a causa de la meva situació financera actual. per donar-me un préstec així que em va quedar sense cap altra opció que buscar un préstec sense garantia en línia, en el procés de la meva investigació vaig ser víctima de frau i vaig perdre gairebé 750 dòlars i jo estava en problemes i gairebé em vaig donar les esperances d’obtenir un préstec fins que vaig trobar una entrada en línia. El missatge va ser un testimoni compartit del senyor Frank dels Estats de Charleston que testifica de com va obtenir 50.000 dòlars de Kathy Finance Inc. després de llegir el post que vaig decidir contactar amb Kathy Finance Inc. correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contacte compartit al missatge, la meva sol·licitud de préstec no garantida de 350.000 dòlars va ser aprovada en 72 hores després de la meva sol·licitud i el meu préstec es va pagar al meu compte bancari sense cap omissió.

Vull expressar la meva profunda gratitud i també assessorar els sol·licitants de préstecs per estar molt atents perquè hi ha molts estafadors per aquí amb l'únic propòsit de defraudar els sol·licitants de préstecs innocents, per tant, vosaltres heu de tenir cura i vigilar per aquells qui necessita un préstec, recomano Kathy Finance Inc, podeu posar-vos en contacte amb l'empresa per correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Gràcies per llegir el meu testimoni, us desitjo molta sort.

El teu,
Melissa Nicholas.

kelvinloan disse...

OFERTA DE PRÉSTEC URGENT, APLICAR AVUI SI NECESSITA UN PRÉSTEC URGENT DE QUALSEVOL TIPUS.
                  (kelvinloans86@gmail.com)

  Us convidem a aquesta empresa en aquesta empresa. Donem préstec personal
i préstecs comercials per un tipus d’interès del 2% només, oferim préstecs
$ 4.000 dòlars a $ 5.000.000 dòlars,
  Si necessiteu un préstec per a la vostra empresa o per pagar els vostres deutes, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible per processar el vostre formulari de préstec

FORMULARI D'APLICACIÓ DE PRÉSTEC Emplenar i retornar ARA.

1. Nom complet: _________________
2. Número de telèfon: __________________
3. País: ___________________
4. Sexe: _____________________
5. Ocupació: _______________________
6. Ingressos mensuals: ______________
7. Import del préstec necessari: ___________
8. Durada: __________________
9. Edat: _______________________

Poseu-vos en contacte amb la nostra oficina amb el correu electrònic que apareix a continuació: Email: kelvinloans86@gmail.com
WhatsApp: +2348130283464

Salutacions,
Préstecs Kelvin.

PAUL STEPHENS disse...

OFERTA DE PRÉSTEC SENSE CÀRREC SENSE DESPESES D'AVALUACIÓ

Hola,

Quines són les vostres necessitats financeres?
L'empresa de préstec bestlife atorguem préstecs d'un mínim de $ 2.000,00 a un màxim de $ 100.000.000.00 amb una durada còmoda que oscil·la entre 1 i 30 anys a un tipus d'interès molt reduït del 3%. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: paulstephens212@protonmail.com


Necessiteu un préstec comercial?
Necessiteu un préstec personal?
Voleu comprar un cotxe?
Voleu refinançar?
Necessiteu un préstec hipotecari?

Necessiteu un gran capital per començar la vostra proposta o expansió comercial? Has perdut l'esperança i creus que no hi ha sortida, i les teves càrregues financeres encara persisteixen?
No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Tinc la vostra resposta per donar-vos més informació i per portar-vos a la nostra empresa, cap tercer, vosaltres i la nostra empresa, en contacteu amb vosaltres mateixos ...

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: paulstephens212@protonmail.com
                                   paulstephens212@protonmail.com

Unknown disse...

Hola


Som una empresa de préstec fàcil, oferim finançament de préstecs a llarg i curt termini. Oferim préstecs segurs i confidencials a un tipus d’interès molt baix del 3% anual, préstecs personals, préstec de consolidació de deutes, capital risc, préstecs empresarials, préstecs corporatius, préstecs per a estudis i préstecs per qualsevol motiu!

Som l'alternativa de confiança del finançament bancari, i el nostre procés d'aplicació és senzill i directe. El nostre préstec oscil·la entre 5.000 i 25.000.000,00. Informació addicional: estem convertint ràpidament en una opció de préstec privada, discreta i orientada als serveis per als préstecs generals. Ens referim a l’empresa quan fallen les fonts tradicionals de préstecs.

Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir informació:

Correu electrònic: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +17042282247

Salutacions cordials,
Sr. Derek Douglas
Cap del departament d'aplicacions de préstecs,
EMPRESA FÀCIL DE PRÉSTEC.
Correu electrònic: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +17042282247


OFERTA DE PRÉSTEC

Donna Tammy disse...

estimada

Busqueu préstecs comercials, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes
Préstecs, préstecs per a estudiants, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis

Capital, etc ... o se li nega un préstec d’un banc o institució financera

Almenys un motiu, esteu en la posició correcta

Pagueu la vostra solució de crèdit.

Sóc un prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.

Tipus d'interès baixos i preus assequibles

Taxa del 2%

Contacti amb nosaltres per fer un seguiment de les operacions de crèdit i

Transferència en 48 hores


Detalls de l’aplicació:

Nom:

Aniversari:

Sexe:

Estat del matrimoni:

Adreça:

Ciutat:

Estat / província:

Codi Postal:

País:

Telèfon:

Correu electrònic:

El propòsit del préstec:

Total del préstec:

Termini de crèdit:

Benefici net mensual:

Envieu-nos un correu electrònic a @ {donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com


Salutacions cordials,

Dona

Mr William Rogers disse...

Sol·liciteu avui un préstec urgent sense una quota de transferència.

Ets un home de negocis o una dona de negocis? Esteu en algun embolic econòmic o necessiteu fons per engegar el vostre propi negoci? Necessiteu un préstec per començar una empresa de petita escala i mitjana? Teniu una puntuació de crèdit baixa i us resultarà difícil obtenir préstecs de capital dels bancs locals i altres instituts financers? Aplica el correu electrònic suntrustfinancialhome@gmail.com

La nostra prioritat és que els nostres préstecs estan ben assegurats per garantir la màxima seguretat. El nostre objectiu principal és ajudar-vos a obtenir els serveis que us mereixeu. El nostre programa és la forma més ràpida d’obtenir el que necessiteu en un instant Reduïu els vostres pagaments per alleujar la pressió sobre les vostres despeses mensuals. Obteniu flexibilitat amb la qual podeu utilitzar per a qualsevol propòsit des de vacances, fins a educació, fins a compres úniques. Oferim el següent servei.

* Préstec de cotxes
* Préstec domèstic
* Préstec d'hipoteca
* Préstec d'inversió
* Préstec comercial
* Préstec de construcció
* Préstec de consolidació de deutes
* Préstec de negocis [segur i sense garantia]
* Préstec personal [segur i sense garantia]
* Préstec d'estudiants i molts més.

Si esteu interessats, empleneu el formulari de préstec i procedim.

Nom complet ?

Cal un import del préstec?

Durada?

Ingressos mensuals ?

Ocupació?

Sexe?

País?

Heu sol·licitat abans?

Correu electrònic de l'empresa: suntrustfinancialhome@gmail.com
Salutacions cordials,
Sun Trust.
Servei d'atenció al client .

Natasa Petrovic disse...

Wow, uneix-te a mi per agrair als hackers els fons de netejar les meves llàgrimes, fa dos dies vaig perdre la feina, la meva filla va ser hospitalitzada, tot va ser tan difícil per a mi fins que un amic meu em va presentar a hackers genuïns on vaig aconseguir el meu hack occidental transferència de 60.000 € avui sóc una dona feliç, he estat capaç de pagar les factures de l’hospital de la meva filla i engegar el meu negoci que són legítims, deixant de perdre el temps demanant préstecs, no hi ha cap forma de signar el contracte, no hi ha registre o transferir o pagar els diners .. per obtenir més informació i rebre correu electrònic: trustfundshackers@gmail.com
Web oficial: https: //trustfundshackersonline.wordpress.com

Natasa Petrovic disse...

Wow , Join me to thank Trust funds hackers for wiping away my tears , two days ago I lost my job , my daughter was hospitalized , everything was so hard for me until a friend of mine introduced me to genuine hackers where I got my western hack transfer of 60,000€ today I'm a happy woman , I was able to pay my daughter's hospital bills and start up my business they are legit ,stop wasting your time applying for loans , there is no form of signing of contract , no registration or transfer or paying back the money .. for more information and support email: trustfundshackers@gmail.com
Official website :https://trustfundshackersonline.wordpress.com

UNICREDIT FAST LOAN disse...

Bon dia,

  Cerques un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb UNICREDIT FAST LOAN ara per a la vostra operació immediata. És ràpid i fàcil.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

Correu electrònic: unicreditfastloan@gmail.com

TELÈFON: 39-351-193-6341 (NOMÉS DE TEXT)

WHATSAPP: 39-351-193-6341

FACEBOOK: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

TWITTER: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

INSTAGRAM: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

LINKEDIN: Préstec sense acreditació


Una transacció de préstec en la qual pot confiar.

UNICREDIT FAST LOAN disse...

Bon dia,

  Cerques un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb UNICREDIT FAST LOAN ara per a la vostra operació immediata. És ràpid i fàcil.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

Correu electrònic: unicreditfastloan@gmail.com

TELÈFON: 39-351-193-6341 (NOMÉS DE TEXT)

WHATSAPP: 39-351-193-6341

FACEBOOK: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

TWITTER: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

INSTAGRAM: PRESTAT RÀPID UNICREDIT

LINKEDIN: Préstec sense acreditació


Una transacció de préstec en la qual pot confiar.

KAREN James disse...

Ets un home o dona de negocis? Necessiteu fons per iniciar el vostre propi negoci? Necessiteu préstec per liquidar el deute o pagar les factures o començar un bon negoci? Necessiteu fons per finançar el vostre projecte? Oferim serveis de préstecs garantits de qualsevol quantitat i a qualsevol part del món per a (kimberlyfinancegroup@gmail.com) al nostre índex d’interès superior del 2%. Número de WhatsApp: +12174870925

KAREN James disse...

Ets un home o dona de negocis? Necessiteu fons per iniciar el vostre propi negoci? Necessiteu préstec per liquidar el deute o pagar les factures o començar un bon negoci? Necessiteu fons per finançar el vostre projecte? Oferim serveis de préstecs garantits de qualsevol quantitat i a qualsevol part del món per a (kimberlyfinancegroup@gmail.com) al nostre índex d’interès superior del 2%. Número de WhatsApp: +12174870925

FRED MORE disse...

Obteniu el vostre préstec ara en un termini de 48 hores

Bon dia

Vols ser emprenedor, iniciar un projecte o comprar un apartament o estàs en una solució financera, la teva ajuda arriba ara, has perdut el teu somni, intentant preparar-te, no deixis morir els teus somnis, contacta amb el Sr. Fred més, per a un préstec ràpid i fiable.
A continuació oferim aquest tipus de préstec:

1 préstec empresarial
comercial
préstec 3er apartament

préstec 4. auto

préstec 5. préstec automàtic, etc.

Oferim préstecs per a clients seriosos i sincers que estiguin disposats a cooperar amb nosaltres amb un tipus d’interès del 3%, que oscil·la entre 100.000,00 i 500.000.000.000,00.

Contacteu-nos ràpidament a través del nostre correu electrònic (fredmorefinance@gmail.com)

(fredmorefinance@hotmail.com)

Número de whatssap: +919654763221

Signat

Director

Fred més

Donna Tammy disse...

estimada


Busques préstecs per a empreses, préstecs personals, préstecs per a la llar, cotxes


Préstecs, préstecs estudiantils, préstecs de consolidació de deutes, préstecs no garantits, negocis


Capital, etc ... o se li denega un préstec d'un banc o entitat financera


Per almenys un motiu, es troba en la posició correcta


Pagueu la vostra solució de crèdit.


Sóc prestador privat. Presto diners a empreses i particulars.


Tipus d’interès baixos i preus assequibles


Taxa del 2%


T'interessa? Contacteu-nos per fer el seguiment de les operacions de crèdit i


Trasllat en 48 hores



Detalls de l'aplicació:


Nom:


Aniversari:


Sexe:


Estat del matrimoni:


Adreça:


Ciutat:


Estat / Província:


Codi Postal:


País:


Telèfon:


Correu electrònic:


La finalitat del préstec:


Total del préstec:


Termini de crèdit:


Ingressos nets al mes:


Envieu-nos un correu electrònic a {{Donnaloancompany@gmail.com} I per obtenir més informació sobre nosaltres, visiteu la nostra adreça web a www.donnaloancompany.com.



Salutacions cordials,


Senyora Donna

Lisa Bud disse...

Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Nom complet:
2. La vostra edat:
3. Sexe:
4. Estat civil:
5. Adreça:
6. La vostra ciutat:
7. El vostre estat:
8. El vostre país:
9. Codi Postal:
10. Telèfon:
11. Adreça de correu electrònic:
12. Finalitat de prestar diners:
13. Import del préstec:
14. Període de préstec:
15. Ocupació:
16. Ingressos mensuals:

Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

Salutacions cordials

Lisa Bud disse...

Lisa Bud ofereix préstecs a un tipus d’interès anual del 5% i dins d’un límit de crèdit de 10.000,00 a 500.000,00 dòlars
Hi ha disponibles préstecs garantits i no garantits, préstecs estudiantils, préstecs per a la llar, préstecs conformes, préstecs convencionals, préstecs no conformes, préstecs tancats.
Garantim proporcionar serveis financers a molts dels nostres clients a tot el món. Amb el nostre paquet de crèdit flexible, podem processar crèdits i transferir diners als prestataris en 2 dies.
Treballem en condicions clares i comprensibles i proporcionem tot tipus de préstecs a clients interessats en empreses privades i inversors immobiliaris.

Empleneu el formulari següent i envieu-nos-nos-nos-ho per correu electrònic {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Nom complet:
2. La vostra edat:
3. Sexe:
4. Estat civil:
5. Adreça:
6. La vostra ciutat:
7. El vostre estat:
8. El vostre país:
9. Codi Postal:
10. Telèfon:
11. Adreça de correu electrònic:
12. Finalitat de prestar diners:
13. Import del préstec:
14. Període de préstec:
15. Ocupació:
16. Ingressos mensuals:

Correu electrònic: {Spadeoptionloancompany@gmail.com}

Salutacions cordials

Mr William Rogers disse...

Sol·liciteu avui sense quota de registre ni transferència. Som 100% legítims, donem préstecs a un tipus d’interès molt baix 3% Contacteu-nos avui per correu electrònic (suntrustfinancialhome@gmail.com)

SERVEIS DE PRÈMEDI DISPONIBLES INCLUS:
================================
* Préstecs comercials.
* Préstecs personals.
* Préstecs empresarials.
* Préstecs d'inversions.
* Préstecs de desenvolupament.
* Préstecs d'adquisició.
* Préstecs per a la construcció.
* Préstecs empresarials i molts més:
Per obtenir més informació i sol·licitar-nos un correu electrònic a (suntrustfinancialhome@gmail.com)
Web oficial: https://www.suntrust.com

General Finance Corp. disse...

Bon dia senyor / senyora.
  Heu cercat avui una oferta legítima de préstec per ampliar el vostre negoci, liquidar deutes, consolidar. Els bancs han rebutjat per causa de la baixa puntuació de crèdit. obtenir els seus préstecs ràpids ara amb la corporació financera general.
Correu electrònic: generalfinancecorporation.org@gmail.com

NORTION LOAN CONSULTANT disse...

Bon dia

  Necessiteu un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb NORTION LOAN CONSULTANT ara per obtenir un préstec a raó del 2,5%. Obteniu el vostre préstec de Nadal. És fàcil, ràpid i segur.

  IMFORMACIÓ DE CONTACTE

Correu electrònic: nortionloanconsultant@gmail.com

Número de telèfon: +1 409 210 4274 (NOMÉS DE TEXT)

Whatsapp: +1 409 210 4274

FACEBOOK: consultor de préstecs de Nortion

TWITTER: @nortionloanC

INSTAGRAM: @nortionloanconsultant

HANGOUT: nortionloanconsultant@gmail.com

NOTA: Els clients antics tenen l’oportunitat d’obtenir una quantitat elevada de préstec.

Una transacció de préstec en la qual pot confiar.

NORTION LOAN CONSULTANT disse...

Bon dia

  Necessiteu un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb NORTION LOAN CONSULTANT ara per obtenir un préstec a raó del 2,5%. Obteniu el vostre préstec de Nadal. És fàcil, ràpid i segur.

  IMFORMACIÓ DE CONTACTE

Correu electrònic: nortionloanconsultant@gmail.com

Número de telèfon: +1 409 210 4274 (NOMÉS DE TEXT)

Whatsapp: +1 409 210 4274

FACEBOOK: consultor de préstecs de Nortion

TWITTER: @nortionloanC

INSTAGRAM: @nortionloanconsultant

HANGOUT: nortionloanconsultant@gmail.com

NOTA: Els clients antics tenen l’oportunitat d’obtenir una quantitat elevada de préstec.

Una transacció de préstec en la qual pot confiar.

Adrian Bayford disse...

Bon dia

Necessiteu un préstec per a tots els propòsits? Et trobes amb algun problema financer? Bridge Finance està garantit en proporcionar serveis financers a clients amb un tipus d’interès favorable. Els nostres préstecs són fàcils i ràpids. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir el préstec que necessiteu. Podem igualar qualsevol préstec amb un tipus d’interès del 2% al vostre pressupost. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres de manera immediata mitjançant les dades següents (adrianbay0008@gmail.com)

Elena Nino disse...

Voleu demanar prestat i no sabeu on obtenir un préstec real?
Voleu iniciar un negoci però no teniu capital?
Necessiteu sol·licitar algun préstec per algun motiu?

La vostra esperança és aquí, ja que proporcionem préstecs ràpids i fiables, el nostre servei és 100% genuí i et garanteix obtenir un préstec a l’hora de sol·licitar-ho, contacti per correu electrònic i aprovi avui a: elenanino0007@gmail.com

Gràcies i Déu beneeixi
CONFIANÇA
Elena

LANLAZAR MARCUS disse...

Hola,

Necessiteu un préstec urgent per solucionar les vostres necessitats financeres? Oferim préstecs de 2.000,00 a 100.000.000,00, som fiables, potents, ràpids i dinàmics, sense cap xec de crèdit i oferim una garantia del 100% de préstecs exteriors durant el període d’aquesta transferència.

També hem emès un préstec tota la moneda amb un tipus d’interès del 3% per a tots els préstecs .... Si esteu interessats, torneu-nos a nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic de l’empresa.

Aquest correu electrònic: si us plau, torna-nos-hi, si t’interessa, a través de: zekoceanfinance1@gmail.com
zekoceanfinance@gmail.com



Salutacions,

Senyor Lanlazar Marcus

zekoceanfinance@gmail.com
zekoceanfinance1@gmail.com

UNICREDIT FAST LOAN disse...

Bon dia,

Cerques un préstec urgent? Poseu-vos en contacte amb UNICREDIT FAST LOAN ara per a la vostra operació immediata. És ràpid i fàcil.

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

Correu electrònic: unicreditfastloan@gmail.com

TELÈFON: +17815611941

Facebook: Préstec ràpid Unicredit

Instagram: Préstec ràpid Unicredit

Twitter: @FastUnicredit

LinkedIn: Préstec ràpid Unicredit

Obteniu el PRESTAT RÀPID amb només tres passos.

Max Bent disse...

Necessiteu un préstec urgent per compensar els vostres deutes o necessiteu un préstec de renda variable per millorar el vostre negoci? Heu estat rebutjats per bancs i altres agències financeres? Necessiteu una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que som aquí perquè tots els vostres problemes financers passin pel passat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Es tracta d’Ocean Finance Hipotecas. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d’interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000 euros.

Max Bent disse...

Necessiteu un préstec urgent per compensar els vostres deutes o necessiteu un préstec de renda variable per millorar el vostre negoci? Heu estat rebutjats per bancs i altres agències financeres? Necessiteu una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que som aquí perquè tots els vostres problemes financers passin pel passat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Es tracta d’Ocean Finance Hipotecas. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d’interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000 euros.

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS disse...

Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

business? contact us now with your details to get a good

Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

Do you need Personal Finance?

Business Cash Finance?

Unsecured Finance

Fast and Simple Finance?

Quick Application Process?

Finance. Services Rendered include,

*Debt Consolidation Finance

*Business Finance Services

*Personal Finance services Help

Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
Call or add us on what's App +91-7428831341

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS disse...

Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

business? contact us now with your details to get a good

Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

Do you need Personal Finance?

Business Cash Finance?

Unsecured Finance

Fast and Simple Finance?

Quick Application Process?

Finance. Services Rendered include,

*Debt Consolidation Finance

*Business Finance Services

*Personal Finance services Help

Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
Call or add us on what's App +91-7428831341

Max Bent disse...

Hola senyores i senyors, necessiteu ajuda econòmica? Sóc Max Bent. Sóc prestador i també assessor financer.

Necessiteu un préstec urgent per compensar els vostres deutes o necessiteu un préstec de renda variable per millorar el vostre negoci? Heu estat rebutjats per bancs i altres agències financeres? Necessiteu una consolidació de préstecs o una hipoteca? No cerqueu més, ja que som aquí perquè tots els vostres problemes financers passin pel passat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Es tracta d’Ocean Finance Hipotecas. Oferim préstecs als interessats amb un tipus d’interès raonable del 2%. El rang oscil·la entre 5.000,00 euros i un màxim de 100.000.000,00 euros.

UNICREDIT FAST LOAN disse...

Bon dia a tothom

Unicredit ofereix CRÈDIT GRATU onT en totes les transaccions de crèdit. No se us demana cap avançament ni comissió. Tot el que necessiteu per obtenir el vostre préstec és la vostra targeta d’identitat vàlida.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Correu electrònic: unicreditfastloan@gmail.com

TELÈFON: +17815611941

LINKEDIN: PRÉSTEC RÀPID UNICRÈDIT

TWITTER: @LoanUnicredit

Préstec amb el millor interès

Unknown disse...

494 / 5000
Translation results
Tot gràcies a la firma de préstecs Fair Finance per ajudar-me amb un préstec de 60.000,00 € per ampliar el meu negoci després que el meu banc em rebutgés, però avui estic content i estic molt bé en el meu negoci amb l’ajut de la firma de préstecs Fair Finance i prometo informeu al món sobre aquesta empresa de préstecs, si necessiteu un préstec, us recomano la firma de préstecs Fair Finance. Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el servei d'atenció al client a través de: fairfinanceloanfirm10@gmail.com o Whatsapp +1(504)603-3666

Anónimo disse...

DIVENTA RICCO CON LA CARTA ATM IN BIANCO... Whatsapp: +16592100433. Voglio testimoniare sulle carte bancomat vuote del Dark Web che possono prelevare denaro da qualsiasi bancomat in tutto il mondo. Ero molto povero prima e non ho un lavoro. Ho visto così tante testimonianze su come gli hacker del Dark Web inviano loro la carta bancomat vuota e la usano per raccogliere denaro in qualsiasi bancomat e diventare ricchi. ( creditosantajusta@gmail.com ) Ho inviato un'e-mail anche a loro e mi hanno inviato la carta bancomat vuota. L'ho usato per ottenere 90.000 dollari.

Jurgen Stefan Financial Service disse...

Sóc un prestador i inversor privat, necessiteu un préstec legítim, honest, de bona reputació i ràpid? Puc ajudar-te amb un servei 100% garantit, ofereixo a empreses i préstecs individuals, a més també finançam tot tipus de projectes. Per a més informació, visiteu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com o Whatsapp +919654763221

Anónimo disse...

:HOLA Alerta d'oferta de préstec per a tothom! Teniu problemes econòmics i necessiteu crèdit/assistència financera urgent? O necessiteu un préstec per posar en marxa/augmentar el vostre negoci o comprar la casa dels vostres somnis. ACONSEGUEIX LA VOSTRA APROVACIÓ DE PRÉSTEC INSTANTANAT 100% GARANTIT AVUI, SIN IMPORTA LA VOSTRA PUNTUACIÓ DE CRÈDIT. Correu electrònic: { larrybright424@gmail.com } , són fiables, ràpids en la comunicació i de confiança { larrybright424@gmail.com }

Anónimo disse...

Necessites un préstec d'emergència per pagar el teu deute o un préstec de capital per millorar el teu negoci? Has estat rebutjat pels bancs i altres agències financeres? Necessites una consolidació de préstecs o una hipoteca? No busquis més, perquè estem aquí per deixar enrere tots els teus problemes financers. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: {larrybright424@gmail.com Oferim préstecs a les parts interessades a un tipus d'interès raonable del 2%. El rang va des dels 5.000,00 euros fins als 100.000.000,00 euros

Santander Fast Credit disse...

Necessites un préstec per expandir el teu negoci i has estat rebutjat per molts bancs a causa dels alts tipus d'interès i valors?
A Santander Credit Group garantim préstecs garantits sense cap garantia ni comissions anticipades. Per sol·licitar-lo necessitareu un passaport o un permís de residència.
Oferim:
Préstecs personals;
Préstecs empresarials;
préstec de cotxe;
El tipus d'interès serà del 2% anual i el període d'amortització és d'1 a 8 anys. Els nostres préstecs oscil·len entre els 4.000 euros i els 2.000.000 euros, la tramitació i el finançament del préstec triga unes 24 hores a 3 dies laborables segons el vostre préstec i a partir del dia en què envieu la sol·licitud de préstec. Contacta amb nosaltres info.santandercredit@gmail.com truca al +447495346354 per a més informació.

Salutacions cordials.